divendres, de maig 13, 2011

La magnitud de la perversió

Suposem que hi han 20 votants. D'una banda, d'aquests 20, 13 tenen problemes legals, és a dir, han fet certes trampes, s'han embolicat en tripijocs, estan en mig d'algunes malifetes, roda i volta, que tenen la mosca al nas pel que fa la justícia. De l'altra banda, els altres 7 ben bé no tenen res que amagar i com aquell qui diu, estan perjudicats socialment.

Ara es convoquen unes eleccions i ve un partit amb molta empenta. Aquest promet que farà net: investigarà i s'esforçarà perquè es castigue tota aquesta malvestat.

Sincerament, i amb al mà al cor. Vosaltres penseu que els 13 d'adés votaran aquest partit que promet fer net?

Miserables els altres 7...

4 comentaris:

  1. Sols cal posar-se en la pell del grup dels 13: per supost que no votarien!.

    Però aci qui és el pirata? la gent del carrer o els polítics?.

    No hi ha partit que és salve. no ens enganyem, quan cau un feix de bitllets davant els ulls molts claudiquen, independentment del color del partit que duen darrere.

    ResponElimina
  2. Roda i volta ara no parle dels politics, sinó dels votants. Aquests són quin donen el poder amb els vots, i al capdavall són aquests 13 que, veient com es presenta el panorama, confien de votar els mateixos que han untat.

    En fi, al remat es tractarà tot de fer net amb amnisties. Si els partits que volen entrar al poder i que prometen granar net, no tindran més remei que prometre perdonar els pecats i fer com si ací no ha passat res. És trist, però 13 poden més que 7.

    ResponElimina
  3. Tota la vida 13 podem més que 7, són coses de matemàtiques :D.

    Bromes a part, creus que son 13? tanta gent podrida hi ha? quina visió més negativa de la societat no?

    ResponElimina
  4. La veu assagística en aquest cas concret és molt negativa...

    ResponElimina