divendres, de maig 20, 2011

Paradoxa

Temps arrere hom va publicar aquest text que parlava dels col·lectius que s'han vist afectats per la política del govern d'ara. Com més va més col·lectius apareixen en la premsa, els quals es queixen que el govern no els ajuda, no els dóna els diners que necessiten, etc. Certament una llista de greuges i una cançó de l'enfadós.

Tanmateix, sembla que uns quants integrants d'aquests col·lectius acaben votant el partit que els puteja, amb la qual cosa ja és per fer-s'ho mirar: putejat i damunt, pagant el beure. Algú podria dir-hi: encara et passa poc!

O és això, o és que si hom suma els vots de tota la gent que està descontenta i enfadada amb el govern no arriben ni a trenta (ço és, a la xifra que siga prou per a desbancar els vots dels qui governen ara).

No entenc aquest país.

2 comentaris:

  1. Supose que la societat s´ha conformat a que li roben, política és igual a enchufisme (endollisme?)i benefici propi. Tenim opció A i B i la gent està desencantada dels grups polítics.

    A rel d´aquest tema, penseu que aquestes acampades de revolta tindran algun efecte?. Són un acte de rebeldia, de inconformisme i en canvi els mitjans de comunicació els tracten com massa heterogenis i sense sentit.

    Per a pixar i no treure gota...

    ResponElimina
  2. Sí que fa la sensació d'aquest acomodament per part de la gent que no vol anar més enllà del seu disgust polític per l'un partit o per l'altre. Però també hi han influït els mitjans de comunicacio i els dos partits polítics forts que hi ha a l'estat i que els controlen. En lloc d'ensenyar que hi han altres possibilitats, simplement fan el discurs de la por aquesta que qualsevol vot a un altre partit és llençar-lo al fem.

    Pel que fa a aquests aplecs, puc dir que ni fred ni calor. M'assalten molts sentiments contradictoris, ço és prejudicis positius i negatius al voltant de la gent que s'hi aplega. Però la sensació que tinc és que per exemple, de l'aplec de Madrid, continuarà governant el PP, el PSOE baixarà, la resta de partits no veuran una pujada espectacular i el nombre de gent que no votarà serà alt: però ja dic que és una sensació.

    ResponElimina