divendres, de febrer 01, 2008

Hipòcrilhjgkljhl

Acabe de llegir en un titular de premsa que l'Església demana que no es voten els partits que negocien amb els terroristes. No cal dir que hom pot intuir quin és el partit que no s'ha de votar. Ara bé, també m'agradaria demanar que l'església oficial espanyola allargara aquesta petició de no votar segons quins partits, prenent com a exemple cada manament de les taules de Déu. Jo propose qui no s'hauria de votar i vosaltres ja hi identifiqueu el manament.

L'església hauria de demanar que no es voten els partits que neguen l'opressió franquista i que fan el possible perquè les víctimes d'aquella quaresma no reben el reconeixement que els pertoca (com sí que han aconseguit col·lectius d'altres tipus de víctimes).

L'església hauria de demanar que no es voten els partits que exerceixen la venda d'armes, la faciliten, li done suport, etc. (com sí que fan contra les empreses que fabriquen condoms i altres coses d'aquesta mena).

L'església hauria de demanar que no es voten els partits que especulen amb el territori, els quals no tenen miraments a l'hora de fer fora gent per una casualitat d'un compàs, una regla i un grapat de diners.

L'església hauria de demanar que no es voten els partits que donen suport a l'esclavatge d'immigrants que, aprofitant el moment i la desesperació, d'una banda treuen profit d'uns braços i d'una altra els neguen el fruit just del seu esforç.

Bé, ja m'he cansat, que continue un altre.

12 comentaris:

  1. Total, ras i curt: que són uns fills de puta (amb perdó).

    ResponElimina
  2. Òbviament, aquesta expressió que has fet servir com a insult no definiria del tot el que representa la cúpula catòlica espanyola. Jo em reafermaria amb la d'hipòcrilhjgkljhl.

    ResponElimina
  3. D'acord, afegim-hi que són uns fills de putalhjgkljhl (perdó!, no ho puc evitar!).

    ResponElimina
  4. Jo afegiria que simplement l'església no hauria de demanar el vot per ningú.
    En primer lloc que agranen sa casa i després que miren la dels altres.
    De totes formes, quan esmentem la"jerarquia ecelsiàstica" ja ho estem dient tot.
    Jerarquia equival a poder, a immobilisme, a dogma i no a raons, a manca d'autocrítica i excés de crítica, a...bé, ja m'he cansat, que continue un altre.

    ResponElimina
  5. Benvolgut Vicent,

    primer de tot, com va per Algemesí? Trobes a faltar les classes als adults?

    En segon lloc, efectivament, no haurien de fer aquesta mena de proselitisme: prou lleig és el que fan amb la secta, com per haver de clavar-se en aquest de laic.

    ResponElimina
  6. per coses així no m'agrada la politica.. jeje..
    tens una manera molt particular de expresar les teues opinions, personament m'agrada.

    ResponElimina
  7. Malauradament, Ranita, ara més que mai t'ha d'agradar la política, ara que vivim en un món tan global, immediat. Segles arrere és possible que no poguera interessar a certa gent (més que res perquè vivien en la inòpia més gran). Com ja deien els grecs l'home és un animal polític des que té trellat i interés, i no pot defugir-hi: d'alguna manera o d'una altra te'n veus afectat (una altra cosa és la tendència que preferisques). La política afecta les persones des del moment que hom es queixa de les coses que fa malament un govern, o es felicita i gaudeix de les que fa bé.

    Gràcies per la floreta sobre la manera tan particular d'expressar el meu pensament. Tanmateix, té molts desavantatges...

    ResponElimina
  8. Amb tot això que tu has escrit d'una manera molt clara i bonica, no s'hauria de votar a ningu'.
    En un futur possiblement el partit de l'esglesia!

    ResponElimina
  9. Ai mare, quina por. Toca, toca, no vull ni imaginar-m'ho!

    ResponElimina