divendres, de desembre 14, 2012

Comentari de text

Del Vilaweb trec aquestes declaracions del Conseller Ciscar, del tocat de ser recíprocs amb la TV3 i n'extrec els raonaments següents:

1) En el moment que el govern català estigui disposat a respectar les senyes d'identitat del poble valencià, la llengua, la nostra cultura, les nostres tradicions, els símbols que els valencians ens hem donat com a propis en el nostre estatut d'autonomia, podem arribar a un conveni de reciprocitat i ho desblocarem absolutament tot.

EstatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutEstatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutEstatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutEstatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutEstatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutEstatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutestatutEstatutestatutestatutestatutestatut

No sé quina obsessió amb l'estatut si al remat hom fa ço que li rota de les lleis...


2)L'advocacia de la Generalitat estudia minuciosament la sentència per establir quines 'implicacions i efectes' té.

Ah, però, encara no ho teniu clar? És que encara hi han més coses que gratar? No dèieu que cal acatar les sentències dels jutges?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada