dilluns, d’abril 23, 2012

Girar-se la cosa?

El petit empresari que va votar el partit de la dreta es va sentir content del resultat i va pensar que ara s'apanyarien tots els problemes. Els seus maldecaps laborals amb els treballadors llogats aviat es resoldrien satisfactòriament amb la nova reforma i no hauria de esmerçar-hi gaire diners en el cas que haguera de despatxar algú.

Però ara el petit empresari no té clients que vagen a comprar-li perquè els compradors no guanyen ara tants diners. A més a més, els seus pares jubilats és possible que hagen de pagar una part de les medecines que els seran menester. També els dos fills que té i que han d'estudiar a la universitat hauran de pagar més per les taxes de la matrícula, perquè les beques que solien percebre s'han reduït i no els n'ha tocat cap (no cal dir que viuen de lloguer en un pis de la capital, i ara es possible que es plantegen anar i tornar cada dia). De retruc, la gasolina ha pujat de preu i ara les comandes s'han encarit, cosa que farà repercutir en els preus del seu negoci.

El petit empresari que ha votat el partit de al dreta es va sentir feliç en aquella nit electoral: setmanes després pregarà (perquè és molt religiós de boqueta) perquè es quede com està.

1 comentari: