dimarts, d’agost 17, 2010

Donar pel cul

Dissortadament, el govern del meu país té l'enteniment segrestat encara en el temps del franquisme, i per extensió, en l'edat mitjana més fosca; i de retruc, no entenc per què l'estat al qual pertany el meu país i els jutges que els observen no hi actuen d'ofici, amb la pell tan fina que tenen aquests últims en això de salvar les essències constitucionals i els drets de les persones. No cal dir que fer publicitat d'unes declaracions és contraproduent, però al remat, l'únic que ens queda per no acabar rebentant de ràbia i indignació és simplement això, parlar-ne i fer-los-hi d'amplificador.

Doncs bé, resulta que fa poc, els capitosts de l'església redunden amb el fet que l'homosexualitat és una disfunció i que la masturbació és un vici. Per raó d'aquesta clarividència, el nostre govern ha decidit compar-los el manual on vénen aquestes idees perquè s'impartisca en les escoles públiques/laiques. Em resulta intolerable que es permeta dir aquesta mena de declaracions sense cap mena de conseqüència i amb tota la impunibilitat del món (amb vist-i-plau del govern), quan a la inversa, quan algú se li ocorre cagar-se en Déu, o quan algú es tira un rot en el pas d'una marededéu, de seguida s'escarota el galliner i es sent ofés per aquesta grolleria i falta de respecte.

D'aquesta manera esbiaixada d'actuar l'església catòlica, algú (posant-se al nivell d'ells) podria pensar que potser serien els cardenals, bisbes, i resta de gentola institucional religiosa, els disfuncionals, els quals tenen problemes mentals per raó d'al·lucinacions, de veuetes que els parlen al cervell, d'amenaces per abús de poder contra persones febles, etc.

Com es pot dir que la masturbació és un vici que pot conduir a l'addicció? Com es pot recriminar que és un defecte? Defecte de què? Per què algú que té ganes de tocar-se-la no pot? Més greu encara, per què s'ha d'adoctrinar d'aquesta manera els alumnes dels instituts?

Amb motius com aquests no entenc encara com la massa de la societat no els demostra el rebuig envers aquesta estupidesa de fe.

4 comentaris:

 1. Home, tècnicament, si vols tocar-te-la, pots, però si t'agrada molt i repeteixes molt sovint, aleshores seràs un viciós, tot tenint en compte l'accepció 6 que la RAE dóna per a la paraula vici :

  "Gusto especial o demasiado apetito de algo, que incita a usarlo frecuentemente y con exceso."

  Però, tu tranqui, que pots continuar tocant-te-la, i jo no em cagaré en déu, em cagaré en déu i en la p.m que els ha parit a tots.

  ResponElimina
 2. Si vos llig la "Lomana" se vos cau el pèl!!!
  Bromes a banda, jo no li faria massa cas a aquesta gent. Com diuen per aci: "Què sap el rei de guardar porcs?". Doncs això. No m'agrada la gent que vol fer de la seua moral la de tothom. Ja s'apanyaran.
  Un tiet meu sempre deia: "Déu, dels pecats del piu, se'n riu!".
  Au, cacau!!!

  ResponElimina
 3. Francesc, no crec que siga just, ni trobe convenient passar pàgina del que diu aquesta gentola. Compartisc amb tu les dites populars, però no hem de perdre de l'ull que aquest grup d'amics són un grup de pressió molt fort, les opinions dels quals són ateses pels mitjans de comunicació i a més a més manegen diners de l'Estat.

  Per a mi, si tan dolent és dir que els negres són una raça inferior, o que les dones s`han de quedar a casa i rebre bastonades de l'home perquè s'ho mereixen, no veig per què no s'han de censurar i denunciar aquestes pallassades de l'Esglèsia.

  Per cert, ves darrere la Lomana, ves. Qui sap lo?

  ResponElimina