diumenge, d’octubre 10, 2010

Alegra'm el dia

Ahir vaig anar a la manifestació de València i vaig trobar aquesta situació dramàtica dins de la comicitat. Em gire i veig que un xic esquifit i alt insulta una dona de la manifestació (que duia la bandereta dels 25 anys de les Escoles i tot açò i allò) i pel que vaig capir l'insult incloïa la paraula catalana: catalana de merda, puta catalana, és a dir, qualsevol insult que ataque la nacionalitat de la xica (una altra cosa era que la xica fóra en realitat catalana). Fins ací normal. Doncs ara ve el drama i la comèdia. Acompanyant el xic estava la xicota, més baixeta. D'una revolada, s'assolta de la mà i li diu en castellà: escolta, que jo sóc catalana! L'altot es va quedar de pasta de moniato: ja havia begut oli; l'havia ben ficada. La resta de la història la vaig observar mentre s'allunyaven caminant: ell que intentava reprendre el contacte corporal i ella que l'enfugia. Evidentment jo me'n vaig somriure una bona estona, mentre aquell xicot ves a saber com va eixir d'aquell bancal on s'havia clavat.

6 comentaris:

  1. és lo que té parlar per parlar abands d'hora,és satanitza el catalanisme per culpa d'aquesta societat que odia tot lo català,conec gent valenciana que no vol anar a catalunya per mania i això és tristíssim ja que ni els de madrid ho fan....

    A aquest paio li desitge que li passe més voltes el mateix,que faça el ridícul si és que té vergonya.

    Tenim una gent que si vas amb una bandera amb un àguila quasi no passa res i en canvi si vas amb una estelada o quatribarrada et miren malament.

    ResponElimina
  2. De veres que la cara que va fer ell era tota una pena.

    Pel que fa a les banderes, les estelades són més mal vistes perquè n'abunden més que les de l'àguila, les quals són vistes com una raresa.

    ResponElimina
  3. ooooh! m'hauria encantat veure l'escena!!!! oooooh! brillant! :)
    Espere que l'impresentable aquest haja rebut el seu merescut càstig emocional! per idiota!

    ResponElimina
  4. Una joieta en l'anecdotari del cerrilisme i l'estupidesa.

    Hauria estat bé haver-los seguit per saber com acabava la cosa: una llàstima.

    ResponElimina
  5. heheheh que bo! De vegades la "mala llet còsmica" es veu que té la "justícia còsmica" corresponent.

    ResponElimina