dimecres, d’octubre 08, 2008

Fira

Ara fa un any els Països Catalans, amb Catalunya al capdavant, es van presentar a Europa, i de retruc a la resta del món, com un país que tenia alguna cosa (pendent) per a dir. La nostra literatura es va convertir durant uns dies en el melic del món de la cultura.Els representants més destacats de les lletres catalanes van presentar les credencials i van demostrar que el nostre nivell de qualitat és igual que les altres literatures, algunes de molt més poder mediàtic. Al remat puc dir que em vaig sentir orgullós d'haver assisit i viscut aqueslls dies a Frankfurt.

Ara podria desgraciar aquestsa solemnitat dient: i què? Les galtades continuen rebent-se per totres les bandes.

5 comentaris:

nimue ha dit...

ooh! és veritat! ja ha passat un any! quin bon record...

dospoals ha dit...

Malgrat el poc de temps que hi vam estar junts, em vaig alegrar molt de vore't allí.

rAnita nOe ha dit...

"mai plores per el que podria haver sigut, se feliç p'el que va ser"..
besets

dospoals ha dit...

Sóc feliç pel que va ser, perquè vaig sentir que la nostra literatura potser era alguna cosa, però ha passat un any i la cosa no ha millorat gaire: els xiquets continuen sense llegir, la gent adulta prefereix llegir només autors castellans, i si ha de llegir una traducció, abans compren la que està en castellà. Això és el que em fa trist.

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色