dissabte, d’abril 25, 2009

Enquesta

A quina edat deixaríeu fumar a un fill vostre?

  • Mai de la vida.
  • Als 18 anys, que és quan hom n'ha establert l'edat legal.
  • Als 14 anys, que és quan els adolescents estan en l'època d'experimentar.
  • Als 7 anys, que és quan ja han desenvolupat l'habilitat de controlar el trànsit de l'aire.

11 comentaris:

Francesc ha dit...

Si fóra per mi, mai de la vida. Si mai en tinc, de fills, provaré de calfar-li el cap tant com puga per tal que no s'avicie.

Teresa ha dit...

Jo no el deixaria mai. Però com que sóc realista i sé que si vol fumar fumarà, encara que no ho faça davant meu, doncs el que faria seria tractar d'educar-lo per tal que ell mateix arribara a la mateixa conclusió.

I si així i tot volguera fer-ho, doncs tractaria de retardar la cosa, perquè si decideix de fer-ho, doncs que almenys tinguera una miqueta de personalitat per ser capaç de fer el que ell vol en cada moment i que no se sentira pressionat pels amics.

Ah! I si volguera provar-ho (per allò d'experimentar i perquè tot s'ha de provar en la vida), la primera vegada me'l faria jo també amb ell. Així, potser, quan veiera com li sentava a sa mare ja no voldria tornar a provar-ho.

El que no faria mai es prohibir-li-ho perquè sí i punt, perquè això no funciona mai i, de vegades, fins i tot provoca accions ben contràries.

ORETO ha dit...

Jo pense com Teresa en tot. El que diu Francesc no ho compartisc del tot, perquè jo fumava com una carretera (de tres carrils) fins fa 9 mesos i si m'hagueren calfat el cap crec que no ho haguera deixat mai (tinc un cert estil aragonés).
Ara bé, fumar és com una secta. Fet i fet jo m'he hagut de rentar el cervell a mi mateixa per poder deixar-ho. Sabent això, formar els fills perquè tinguen una bona salut d'amor propi potser ajude.
Salut! (i sense fum :-))

nimue ha dit...

Mai de la vida. Hi ha coses que no li deixaria fer mai de la vida a un fill: fumar, ingerir proteines animals, escoltar música hip hop, pentinar-se amb rastes... Si em faria cas o no, no ho sé. Però jo no el deixaria.

dospoals ha dit...

Benvolguts opinadors, per a l'enquesta he fet un error, l'edat en què hom comença a controlar el trànsit respiratori és als 5 anys.

Teresa ha dit...

Tant se val l'edat en què controlen el trànsit respiratori, perquè les neurones també es veuen afectades.

dospoals ha dit...

Rectifique la dada, és a partir dels quatre anys quan poden controlar la capacitat respiratòria.

Oreto ha dit...

I mentrestant què? Respiren "descontroladament" o directament es moren? Això és una càmera oculta?

:-)

dospoals ha dit...

Jo, amb càmeres ocultes?

周星星Star ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色