tag:blogger.com,1999:blog-11995458.post9048931325369486090..comments2023-11-05T11:28:44.984+01:00Comments on dos poals de sabó: D'unes gambesdospoalshttp://www.blogger.com/profile/10435014143052788351noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-11995458.post-11081726020904526282021-05-13T21:47:41.908+02:002021-05-13T21:47:41.908+02:00Sí, això passa també en el camp. Al remat són els ...Sí, això passa també en el camp. Al remat són els intermediaris, els que menys inverteixen, aquells que més rèdit li'n trauen.APMBhttps://www.blogger.com/profile/00358097106757829559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11995458.post-18410383583200834572021-05-12T11:06:25.063+02:002021-05-12T11:06:25.063+02:00Al tocat d'açò, la UE ja ha donat el vistiplau...Al tocat d'açò, la UE ja ha donat el vistiplau per al consum humà del cuc de la farina. Em pense que d'aquest animal no se'n farà tanta especulació, però ves a saber.<br /><br />Per a continuar amb la idea del preu. Fa neguit que qui en pesque entre en el dilema de menjar una cosa tan "sublim" sovint o deixar-ho estar i vendre-la sempre pels diners que en pot treure. Al remat, qui en treu benefici màxim és el restaurant que en multiplica per 3 o 4 el preu final (si, ja sé que el restaurant té despeses, etc.).dospoalshttps://www.blogger.com/profile/10435014143052788351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11995458.post-74487586764829830762021-05-11T20:54:46.405+02:002021-05-11T20:54:46.405+02:00La gamba, el polp... menjar de pobres que ara han ...La gamba, el polp... menjar de pobres que ara han esdevingut de rics. Molts dels plats que es venen com a típics de la gastronomia d'un lloc eren plats de misèria, per a enganyar l'estómac amb uns ingredients molt bàsics. APMBhttps://www.blogger.com/profile/00358097106757829559noreply@blogger.com