dijous, de juny 20, 2013

S'ha de ser inútil!

Que el valencià ve de l'iber i no del català?



2 comentaris:

  1. D'inutilitat, i de maldat i d'incultura, ja sabem que en van sobrats. El temeta, afortunadament, ha donat per a fer burrera de la que els deixa a l'altura del betum. Però que això que sembla una gran 'boutade' deriva d'una petició clara. Segons l'article publicat a Levante-EMV: sol·licitar a la RAE «en virtud de los acuerdos que la institución tomó el año 1959, y de cuanto establece el vigente Estatuto de Autonomía de la Comunitat Valenciana, se reconozca al valenciano su categoría de lengua o idioma propio de los valencianos que se habla en la mayor parte de la Comunitat Valenciana, y así lo haga constar en la próxima edición del Diccionario».
    Entre totes les respostes que se n'han derivat, des d'ahir, em quede amb una de les interpretacions més esperançadores, de Pep Nebot, a LA LÍNIA DE WALLACE: a voltes em fa l'efecte que el que realment està passant és una conseqüència directa de la seua pròpia descomposició: "elements (com aquests blavers recalcitrants) que fins ara havien estat marginals fins i tot dins del mateix partit, troben ara via lliure per dir les seues barbaritats sense que ningú gose dir-los res perquè no donen l'abast a tapar vies d'aigua..."
    Pega una miradeta, si vols, a aquesta minientrada, que és molt enginyosa: http://laliniadewallace.blogspot.com.es/2013/06/historia-de-la-bona.html
    I hala, disculpa el rotllo.

    ResponElimina
  2. Sí que és un rotllo, et deus haver quedat ben de gust!

    Per a una persona tan pessimista com jo, ja només em salva la ironia (el sarcasme és massa fort, no voldria afonar-me més encara).

    Certament, la llegenda del Guifré el Pil·lós es queda curta... Quatribarrada sense blau...

    ResponElimina