dijous, de juliol 19, 2012

Ço que la majoria vol...

A la Marina Alta estan enfadats en alguns pobles pel tema de la supressió del servei de guàrdies nocturnes de l'atenció mèdica primària, que ara quedarà centralitzada a Dénia: és a dir, si algú té una urgència haurà d'arar directament a l'hospital de Marina Salut i no pas al poble mateix. Tot seguit presentaré unes dades:

RESULTATS ELECTORALS A LA GENERALITAT VALENCIANA (que és qui té les competències en salut, és a dir, no depén del govern central. És el nostre país qui fa i desfà en aquest tema)

                                                                  2011              2007

BENIARBEIG      45'52%  (1r partit)39'25%  (1r)
BENIDOLEIG      39'72%  (1r)       37'72%  (1r)
GATA            46'39%  (1r)       51'69%  (1r)
ONDARA          51'57%  (1r)       50'61%  (1r)
PEDREGUER       39'89%  (1r)       43'76%  (1r)
ELS POBLETS     47'12%  (1r)       48'19%  (1r)
EL VERGER       57'59%  (1r)       54'48%  (1r)

Font: web de la Generalitat Valenciana

A l'escola els professors ens esforcem perquè els alumnes tinguen capacitat de raonar i interpretar la realitat a partir de qualsevol text. El nostre esforç ha estat inútil...

4 comentaris:

  1. No hi desistiu, per favor, a pesar de tot. La reflexió és molt bona, i molt entenedora. Ens cal treballar més visibilitzant la relació de causa-efecte de les coses, intentant fer veure que la ciutadania pot influir en les decisions dels polítics, i que ells depenen de nosaltres, perquè sense vots no són res.

    ResponElimina
  2. Desistir, no desistirem, però m'he adonat que dins del col·lectiu de la secundària hi han professors que han deixat córrer aquest tema. Estem atabalats pel fet burocràtic, per la pressió de la societat, per la deixadesa dels pares, i fins i tot, per la bel·ligerància en contra d'alguns d'aquests o per la mateix professor que és un indolent, que d'aquests també hi han. Al remat, donades les males condicions amb què fem faena, com es pot treballar la reflexió, la consciènciació del país propi...?

    Acabarem com aquells modernistes que vivien en la seua torre d'ivori. Anar al centre, intentar fer faena i no incidir en els alumnes (ja s'ho faran) i en arribar a casa pensar que potser vivim millor que els alumnes de l'escola pública.

    Els professors no podem fer gaire cosa si els pares no són conscients de la realitat política, social, cultural i econòmica que creen amb les seues accions: una, per exemple, votar amb trellat cada quatre anys.

    No tinc confiança en aquesta societat i a voltes es desitja ser un ignorant i oblidar-se de ço que passa a la societat: com deia la Fabra, que els foten...

    ResponElimina
  3. Això, això, tot a la merda.

    No volien PP? doncs que els donen pel sac.

    Ara que són tan subnormalment fanàtics que encara diran que es culpa de Zapatero, de Lerma o, si cal, d'Adam i Eva i el pecat original...

    ResponElimina
  4. Jo no veig que la cosa canviarà a les eleccions que vindran...

    ResponElimina