dilluns, de febrer 20, 2012

Quan?

A València els jóvens, siguen estudiants o no, estan rebent hòsties per reivindicar el dret de l'ensenyament públic. La pregunta és senzilla, però la resposta s'espera, per insidiosa: 

Quan farem vaga general els professors?

2 comentaris:

  1. Estic d'acord amb tu! Espere que prompte!

    I no sols una vaga. A mi m'entren ganes de cremar alguna cosa. Podríem fer una performance cremant tot allò inútil que ens obliguen a fer, i que es tradueix any rere any en índexs altíssims de fracàs escolar: fracàs dels alumnes, fracàs de l'escola, fracàs de les famílies, fracàs dels mestres. I a sobre una nova reforma educativa! Marededéusenyor!!!
    Per què no cremem tants projectes, decrets, LOES, programacions, informes, memòries... etc etc que són tot pura mentida i literatura virtual, i ens dediquem a denunciar les xacres socials que impedeixen a l'escola fer dignament el seu paper? Seria una bona performance!

    Exigim el reflex dels valors en què creiem en els mass media; la responsabilitat de les famílies; un gran pacte per l'educació a nivell estatal; redefinim la nostra funció en l'educació de la canalla; exigim recursos suficients...

    Ja està bé!! L'espectacle del Lluís Vives és ja el que ens faltava per veure per tal que ens caigueren els ous a terra.

    Grrrrr!!!!

    ResponElimina
  2. doncs ens quedarem esperant-la...

    ResponElimina