dilluns, de març 01, 2010

Aniversari


Aquest blog fa anys, concretament cinc; ja en són molts per a un món que canvia ràpidament, i també per a u mateix, que ha d'escriure i mantenir-se en l'afer (en el meu cas no he estat gaire prolífic; no he volgut escriure a tiri-bandiri ni per a cansar-me ni cansar els lectors). Aquells qui m'heu seguit al llarg d'aquest temps deveu haver comprovat que no he fet mai cap referència als anys que anava fent el blog; tanmateix, aquesta volta ha tocat fer-ho: no ja per la redonor de la xifra, sinó més aïna per la raó per què vaig mamprendre açò. Si bé deixava anar pensaments i filosofades meues, la idea primera que pretenia era escriure sobre el que em passava al voltant del llibre que tot just m'acabaven de publicar: el Dos poals tan famós.

Doncs bé, cinc anys després, un altre llibre meu entra a les botigues. Per tant, torne al món de les lletres: el llibre es diu Els hòmens primer si és home, i després les dones, i al contrari; està publicat per Setzevents Edicions i es pot comprar a les botigues i per internet. Espere que vos agrade.

8 comentaris:

  1. 5 anys no son poca cosa. :)
    moltes felicitats, per el blog i també el llibre.

    besets

    ResponElimina
  2. Només hi diré una cosa...: uau!

    ResponElimina
  3. De categoria, m'agrada molt el teu blog encara que no l'hages usat com ho havies previst. Ha estat mel i espere que continues (ara ja sé on es pot comprar el llibre teu). besets

    ResponElimina
  4. Gràcies, confie a continuar uns quants anys més (parlant sempre dels mateixos temes, però de formes diferents).

    ResponElimina
  5. ostres! quina portada més original! espere poder comprar-lo aviat! moltes felicitats per l'aniversari del blog i pel nou llibre!!

    ResponElimina
  6. Gràcies per les floretes (que dupose que deuen ser del teu jardí).

    ResponElimina