dimarts, de febrer 23, 2010

Ma que som malpensats

Després d'haver vist la llista de béns declarats pel nostre president, em fa la sensació que tenim un mileurista o un treballador corrent en lloc d'un funcionari: un funcionari! Qui ho diria, amb tant que xarra la gent que els funcionaris guanyen un fotimer de diners, i ves per on, com dirien al meu poble, el president està més pelat que una rata.

Voldria continuar fent hipòtesis; per exemple, una persona que es fa els vestits de mida i que diu que se'ls paga ell (i no deuen ser gaire barats) ¿com és que es permet aquests luxes i no té pràcticament diners en el compte? Més encara, guanyant com guanya més de 80.000 euros l'any, ¿com pot ser que tinga, com aquell que diu, “misèria i companyia” a la llibreta? ¿Vol dir això que el nostre president no estalvia? ¿Que s'ho gasta pràcticament tot en menjar, beure, rebuts d'aigua, etc.?

També. ¿un cotxe de 15 anys no para ja vellet? ¿No parlen tant de renovar el parc automobilístic i el nostre president encara té aquesta vellor? Ja sé que hom pot dir que un Saab és bona marca, i que tenint com té un cotxe oficial a la disposició, no és menester desfer-se'n, però ¿no seria més lògic i barat donar-lo de baixa, si al final quan acabarà de ser president, potser continuarà tenint cotxe oficial, o més encara, quan deixarà de ser president el cotxe en tindrà gairebé 20?

Pel que fa a la casa, sí que té poc de valor cadastral la casa aquesta... Si la posara en venda el comprador seria afortunat d'haver fet una bona barata!

Però bé, deixe-ho córrer, no cal ser tan xafarder i jutjar per jutjar...

11 comentaris:

Oreto ha dit...

Calla, calla, calla... Oioioioi...

Oreto ha dit...

Quina poca vergonya!

Francesc ha dit...

Sí, som molt mal pensats. Jo, en aquest cas, moltíssim. Per cert, aquest senyor és casat. Serà casat en règim de separació de béns? En aquest cas, quin patrimoni deu tindre la bona senyora? En fi, un altre mal pensament. I en van...

rAnita nOe ha dit...

si, aixó es.. som nosaltres els mal pensats, per que ell mai ens ha donat raons.. oi?

dospoals ha dit...

Oi, quina colla de gentola que som!

Teresa ha dit...

Què guai! Mai no pensava que algun dia arribaria a tindre més diners al meu compte corrent i millor cotxe que el President! Visca, visca!

Teresa for President!:-)

dospoals ha dit...

Idò, que rica que ets!

Ara, això de Tere presidenta...

Teresa ha dit...

Val, doncs, si no vols que siga Presidenta... almenys alcaldessa de la Capi, no? Vinga, sí, que em fa il·lu fer la crida des d'allà dalt de les Torres dels Serrans!:-(

dospoals ha dit...

Doncs, mira, sí, d'alcaldessa fallera sí que faries fila! Evidentment convidaries els amics a les Torres i al balcó (i així, de ben segur que aniria a gaudir les falles).

Teresa ha dit...

Vols dir que no véns a gaudir les Falles perquè la Rita no et convida al balcó? Però que xungo ets! I snob...

dospoals ha dit...

No, no vull dir això, bacora! Vull dir (i torne a dir) que quan tu series alcaldessa, em convidaries i seria així quan gaudiria de les falles, amb els amics i des d'un lloc privilegiat!