dimarts, de març 24, 2009

Pamflet

El nostre president Francisco Camps està sent investigat per un cas presumpte de suborn. Jo no hi diré res (malgrat que hi tinc la meua opinió), perquè ja ho investigaran els periodistes oficiosament i els jutges oficialment, i hi dictaran sentència culpatòria o exculpatòria . Ara bé, aquest text no parlarà sobre aquest president nostre, sinó sobre els qui treballen a Canal 9, concretament els qui treballen en les notícies de la tele (pel que fa a la ràdio, no la sent mai) i en el teletext. Considere que aquestes persones que tenen una llicenciatura en periodisme (o no) no es mereixen el qualificatiu de periodistes vista la manera com que tracten el tema en el canal en què treballen: al teletext no hi ha cap notícia sobre el tema, i en el telenotícies, de puntetes, quan la cosa ja es fa massa descarada. L’endenyamenta que tinc contra aquestes persones que editen les notícies que eixiran per la tele, o que no piquen en el teletext és tan gran; i la impotència que sent de veure que manipulen de manera tan vergonyosa, ignominiosa i magníficament infame és tan aclaparadora, que no me’n sé avenir. Trobe insultant que aquesta gent faça el joc d’aquesta manera i que s’òmpliguen la boca dient-se que són uns professionals i que ells estan al servei de la informació, que és el que hom suposa que és el periodisme.

A hores d’ara, no havia estat mai tan descarat això del gos que no mossega la mà de l’amo.

Mediocres, mesquins, miserables, kuahglriuhtfhgahrohtaeht!!!!!!

9 comentaris:

George Guinness ha dit...

Home, Dospoals, em penso que, en aquesta ocasió, has errat la mira: per damunt dels periodistes hi ha una sèrie càrrecs d'aquells que s'anomenen "de confiança", és a dir, de confiança del senyor president, que és qui els anomena a dit, i que s'encarreguen d'exercir la censura. I si algun periodista té el valor de dir una sola síl·laba sobre tot aquest assumpte, ja sap que, si no el fan fora, acabarà presentat els espais de TeleBotiga a les tres de la matinada.

I tot allò dels codis deontològics sembla insignificant quan tens una hipoteca per pagar, dos fills en edat escolar i una bonica col·lecció de factures mensuals.

Per cert, què tal si engeguem una campanya de l'estil "Volem les factures!"?

dospoals ha dit...

George, "innocentment" he errat la mira. Quan he parlat de periodistes no volia dir els becaris o altres que no tene un càrrec de responsabilitat: m'he referit expressament als editors, que són els qui tenen la responsabilitat i els que efectivament exerceixen el sentit real del periodisme, el que tria què es pot dir i no es pot dir en antena.

Els casos de la Xelo Miralles i companyia van ser molt forts, és el preu de no ser de la corda política del partit que entra (o que no s'hi plega).

Mentre escrivia aquest text em recordava d'uns d'aquests periodistes que escrivien al Mundo articles d'opinió.

Vicent ha dit...

Dos comentaris:

1) És fals que eixos periodistes diguen que "estan al servei de la informació". En tot cas, diran que estan al SERVICI de la informació.

2) Eixa gent fa un acte de prostitució.

dospoals ha dit...

Jo no hi diria prostitució, per respecte a les persones que s'hi veuen abocades de manera obligada. Ells en són conscients i s'hi donen amb gust: em ratifique amb els tres adjectius finals.

Però, roda i volta, ens entenem.

nimue ha dit...

jo, compartiré també els tres adjectius finals...:(

dospoals ha dit...

Que trist compartir coses com aquestes i no d'altres com les madalenes o els pastissos que cuines.

Francesc ha dit...

Oreto i jo ja no veiem Canal 9 des del mateix dia que van tallar les emissions de la TV3 a les comarques del sud. També és veritat que abans tampoc no és que la veiérem massa, però vaja. Des de llavors, hem notat que estem més tranquils. No ens fem mala sang amb les pràctiques informatives que es gasten en eixa cadena i no ens intoxiquem amb segons quines coses. Potser, si no la veieres, també estaries més tranquil. Salutacions

dospoals ha dit...

Jo no mire tampoc Canal 9, però Punt 2 no és indigna. Això no obstant, malgrat que ja hem fet la creu a aquest canal, no és raó per a no denunciar el que fa el partit que ens governa en dita tele pública. No fer-ho seria amagar el cap davall l'ala.

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色