dijous, de març 12, 2009

Jo, de moment, no hi he sentit res

Ara fa poc s’han fet unes eleccions a Galícia. Allí ha governat la darrera legislatura un bipartit (bé, jo diria una coalició de partits, però ara la moda és aquesta). No sé si ho han fet bé o malament els qui hi han governat, però es veu que els del PP hi han tingut un bon rasquit. A raó d’açò han inclòs en la propaganda electoral una campanya de repartiment de preservatius. Com a lema publicitari hom podia llegir Porque hai mellores formas de coaligarse… Fai o amor e non o bipartito.

Per cert, què opina d’això la Conferència Episcopal? Vull dir, ¿ha fet alguna declamació pública en contra del foment sibil•lí de l’avortament per l’ús dels condoms? ¿S’ha esgarrat la roba per la degeneració dels càrrecs del PP catòlics i practicants per contribuir a la disbauxa moral que implica fer servir aquesta protecció contra els embarassos? ¿Ha cridat a manifestació pública i cívica per a protestar davant la prostitució del significat sagrat i pur de la paraula amor amb la promoció del mètode anticonceptiu que arrabassa del món una vida més?

Sembla que, per a segons quines coses i per a segons qui les fa, alguns tenen la boca més xicoteta que el florí.

6 comentaris:

  1. L'acabament del teu article és total! hahahaah Tota la raó tens. Però em sembla que amb això ens quedem.

    ResponElimina
  2. Hehehe, estic d'acord amb Oreto :-)

    (M'agrada el to que li has donat a l'article)

    ResponElimina
  3. No coneixia eixa notícia. Cal reconèixer que la campanya té el seu punt d'enginy; com tota campanya encomanada a alguna empresa que té gent creativa.

    Però sí és molt evident que l'Església actua com a una prolongació del PP. Però si el Vaticà inverteix en preservatius! http://www.cadenaser.com/sociedad/articulo/iglesia-invierte-dinero-multinacional-fabrica/csrcsrpor/20080305csrcsrsoc_5/Tes

    ResponElimina
  4. Oreto, gràcies per les paraules. És que tinc una endenyamenta que no me l'acabe!

    Tere, gràcies per la floreta...

    Vicent, ves per on, fes el que dic i no faces el que faig.

    ResponElimina
  5. Josep Vicent, acabe de llegir el post i no puc més que afegir-me a la llista de "fans" de l'acabament. T'ha eixit redó. Estic totalment d'acord amb tu. ;D

    ResponElimina
  6. Amb les paraules que em diueu, no vos imagineu com tinc el cul (que no el florí) de gran...

    ResponElimina