diumenge, de desembre 07, 2008

Cruïlla

Els sectors més conservadors de la societat, tradicionalment, amb un pòsit religiós, condemna taxativament qualsevol tipus d’avortament en la defensa de la vida que dóna Déu. Però, ves per on, no rebutja de cap de les maneres la pena de mort, fins al punt que estarien disposats a acceptar-la en la legislació d’un país.

Altrament, els sectors més liberals de la societat, tradicionalment amb un pòsit laic, condemna taxativament la pena de mort, amb l’argument que l’Estat no és ningú per a esdevenir botxí de l’individu. Tanmateix, està a favor de l’avortament lliure, fins al punt de demanar als governants una legislació satisfactòria.

A vore com apanyem açò.

7 comentaris:

nimue ha dit...

collons, Dospoals... és molt fàcil. Perquè no té res a veure, no fastidies! T'assegure que a cap dona li agrada avortar però no es pot comparar amb la pena de mort. Homeeeee!

Francesc ha dit...

Opine com Nimué. L'avortament no deu ser una cosa senzilla per a cap dona (supose). La pena de mort, ni me la plantege. Ho trobe com un assassinat legal.
Tornant al tema de l'avortament, tot depén del concepte moral i ètic que tinga cadascú. Si acceptes el començament de la vida independent des del mateix moment de la concepció (com diu l'església catòlica) o si consideres altres moments de la gestació. No ho sé. Amb això de l'avortament tinc els meus dubtes morals i ètics. Espere no veure'm mai en la tesitura d'haver de decidir en cap cas d'aquestos.

Teresa ha dit...

Millor avortar que abandonar els xiquets als contenidors, maltractar-los després perquè no els vols o qualsevol cosa semblant...

I per molta llibertat que donen a l'hora d'avortar, no crec que a cap dona li vinga de gust fer-ho: no només per motius psicològics, sinó també per motius físics (no deixa de ser una operació). Ja deu ser prou fotut haver de decidir una cosa així com per haver d'estar pensant, a més, si et deixen fer-ho o no.

Pel que fa a la pena de mort, encara que de vegades no em falten ganes de carregar-me algú, de moment, n'estic en contra :-) Vient com està el pati dels polítics que ens dirigeixen, no està la cosa com per confiar-los més les vides de les persones. Ja els les confiem prou i mira com ens va...

dospoals ha dit...

Nimue, Francesc i Teresa, en aquest text, simplement he llençat la pedra i he amagat la mà.

Jo he pretés deixar constància d'una paradoxa de la vida i de la mort, entre el que defenen unes "esquerres" i unes "dretes" tòpicament.

Qui té llengua va a Roma ha dit...

una paradoxa... molt interessant... Quina associació de questions morals...

周星星Star ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色