dimecres, de novembre 26, 2008

Forasters part 2

Com ja he dit abans, hom ha suspés l’obra Forasters de Belbel per ser una obra inapropiada per a ser representada pel jovent a causa del vocabulari. En poques paraules, em sembla una collonada aquesta prohibició si ho comparem amb les coses que el jovent pot veure per la tele. Puc estar d’acord que és molt fort que els preadolescents pronuncien aquesta mena de vocabulari i que facen referència al sexe tan explícit (encara que sabem que ben bé que se’l saben, que ja estan ensenyats), però el que no puc suportar és aquesta hipocresia quan les televisions produeixen sèries per a aquesta mena de públic on relacions semblants a les de Forasters hi apareixen (professors que s’emboliquen amb alumnes, mafiosos que actuen sense impunitat), etc. Ja voldria vore com les famílies indignades per culpa de Forasters també s’alçaren en contra d’aquesta mena de sèries.

6 comentaris:

  1. Home, és que la tele és molt còmoda. I com molts la tenen a la seua habitació... I, a més, ja se sap, els profes fem de tot excepte treballar... I... Ai, mare, si és que tenim el món potes per amunt!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, estic prou d'acord amb tu... la gent protesta per coses ben rares. Com si no tiguerem més problemes.

    ResponElimina
  3. Aquests dies he estat reflexionant molt, massa diria, i em costa molt guanyar confiança en la societat actual (en general).

    ResponElimina
  4. La hipocresia i la doble moral estan a l'ordre del dia. Pense com tu. Però amb això de les sèries de televisió, crec que ho tenim difícil. L'audiència mana.

    ResponElimina