dilluns, de novembre 05, 2007

Frankfurt

Voler i no poder.

6 comentaris:

Giorgio Grappa ha dit...

Dospoals, t'he deixat un comentari sobre el que m'havies preguntat d'Ubuntu i companyia, i ara prepararé un post per explicar una mica més en què es diferencien unes d'altres. Ja saps: pregunta, que per a això estem ;-) .

Somiatrufes ha dit...

I en certa manera, "poder i no voler". O "ni voler ni poder"... buf!

Giorgio Grappa ha dit...

Hola, Dospoals!

Ja he publicat un post que representa la primera part de la resposta: en vindran més. Com que el tema és complex (complex, que no difícil), he preferit començar per unes poques regles pràctiques (com triar distribució) i deixar les explicacions (per què?, en què es diferencien?) per a més endavant.

Si trobes que les explicacions són massa tècniques, queda't amb les regles pràctiques. I, sobretot, pregunta! (T'he deixat tres enllaços on aconseguir informació en català.)

Apa, vaig a suspendre exàmens, vull dir, a corregir, a corregir exàmens.

dospoals ha dit...

En el meu cas, va ser voler i no poder.

Giorgio Grappa ha dit...

T'he penjat uns enllaços perquè hi pugues trobar programes que facen el que tu vols fer: jo no solc fer eixes coses tan rares ;-) .

周星星Star ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色